Wil je een koolhydraatarme life-style?

Ben jij steeds op zoek naar een life style om niet alleen je gewicht maar ook je gezondheid te verbeteren? Heb je al heel veel gelezen en veel kennis opgedaan maar lukt het maar niet om die knop definitief om te zetten?

Val je ondanks alle kennis die je al hebt over voeding steeds weer terug in oude patronen? Houd je gezond eten best een tijdje vol maar komt er altijd weer een punt waarop je denkt ik ben er klaar mee? Ben jij misschien wel eens 20 kilo afgevallen om die vervolgens net zo hard weer aan te komen? Dan is het Lifestyle Hypnose pakket echt iets voor jou!

Het lifeStyle pakket wordt zowel individueel als in groepsverband gegeven. Dit in kleine groepjes van minimaal 2 en maximaal 3 mensen.

Gratis kennismakingsgesprek

Life Style Hypnose Pakket

Om je levensstijl echt definitief te veranderen daar is heel veel doorzettingsvermogen voor nodig. Vaak hoor ik van mensen dat het een eeuwige strijd is! Zelfs als ze eindelijk 20 kilo zijn afgevallen, zelfs wanneer ze geen bloeddrukverlagend meer hoeven te slikken, zelfs wanneer het hun gezondheid kan kosten…

Al die gewoontes die je hebt die niet goed zijn voor je lijn en je gezondheid zit verankerd in je onderbewustzijn. En je onderbewustzijn koppelt er een fijne emotie aan vast. Dus van chocolade word je blij, brood geeft een “thuisgevoel”, van friet krijg je een hemels gevoel…heel lastig want wanneer deze positieve associaties eenmaal in je onderbewustzijn zitten dan is het heel moeilijk om niet toe geven aan de drang!

Het Life Style Pakket van Hypnotherapie Maas en Waal is gebaseerd op hypnose én op koolhydraatarm eten. Met behulp van hypnose kan je namelijk wél doordringen tot je onderbewustzijn en zo ongezonde associaties voor altijd te veranderen of eruit te halen. Waardoor het plots wel lukt om nee te zeggen tegen friet, dat je zonder moeite een lunch kiest zonder brood en dat je heerlijk van de nasi geniet zonder rijst. Maar het Lifestyle Pakket gaat verder dan alleen Hypnose. Je krijgt namelijk uitgebreide weekmenu’s, voorbeelden van tussendoortjes, tips en tricks voor op vakantie. We laten je zien hoe makkelijk jij uiteten kan gaan zonder aan te komen! En er zit een kookboek bij zodat je makkelijk alle gerechten kan maken. Kortom je leert een nieuwe gezonde Life style zowel bewust als onbewust! Je zal merken dat gezond koolhydraatarm eten een gewoonte geworden is!

Life style Pakket

  • Gezondheidsklachten?, moe, hoge bloeddruk, slecht slapen of overgangsklachten, diabetisch 2?

  • Ben je 5 tot 50 kilo te zwaar?

  • Na 5 sessies is is je nieuwe koolhydraatarme lifestyle een gewoonte geworden!

  • Sessie duurt 90 minuten

  • Bonus! inclusief goed onderbouwde weekmenu’s 

  • Bonus! Inclusief ondersteunende thuishypnose twv €34,95

  • Bonus! Inclusief ondersteuning per whatsapp of e-mail

  • Boek het pakket voor individueel voor € 699,- of kies voor groepsverband en betaal slechts € 299

Boek je Sessie!

Door Hypnose communiceren met je onderbewustzijn

Wist je dat je 90% onbewust doet? Gelukkig maar want als je overal over moest nadenken werd je gek.. Het onderbewustzijn stuurt je gewoontes aan, je emoties en je handelen. Vaak doe je al iets voordat je erover hebt nagedacht…macht der gewoonte … Het is erg lastig om bewust door te dringen tot je onderbewustzijn. Dit kan echter wel door Hypnose.

Hypnose is niet eng, al eeuwenoud en er iets niets magisch aan. Het is een natuurlijke staat van je lichaam en geest. Ken je dat, dat je even op je telefoon zit en helemaal opgaat in bijvoorbeeld Instagram? Dat iemand dan wat aan je vraagt en je zonder nadenken iets van ja of nee bromt, zonder dat je je er van bewust bent wat diegene nu eigelijk vroeg? Dat is een hypnotische staat. Je kritische geest was even weg! Hypnose is dus een natuurlijke staat waarin jij meerdere keren per dag verblijft zonder dat je het door hebt! Tijdens deze hypnotische staat is je kritische geest even weg en staat je onderbewustzijn open voor suggesties en veranderingen. De hypnotiseur brengt jouw in een natuurlijke hypnotische staat en verteld jouw onderbewustzijn de gewenste suggesties zodat er daadwerkelijk en blijvend iets in je onderbewustzijn verandert.

Boek je Sessie!

“Stop met te veel suikers eten met het LifeStyle Pakket”

Het Life style pakket is een volledig pakket om jou een koolhydraatarme lifestyle aan te leren en daardoor kilo’s te verliezen en je gezondheid flink te verbeteren! Het bevat vier hypnose-sessies, een maandlang elke dag een nieuw dagmenu waardoor jij echt leert om gezond koolhydraatarm te eten. Een team van specialisten die al je vragen kunnen beantwoorden over deze gezonde manier van eten. heel veel extra leuke recepten voor cocktails, bbq’s, kerst en verjaardagen. Thuishypnose voor de ondersteuning en ondersteuning via de WhatsApp en mail. Het lifestyle pakket kan je zowel in een groep va maximaal 3 personen als individueel volgen bij Hypnotherapie Maas en Waal.

Tijdens de eerste sessie gaan we beginnen met afkicken van suikers. Doordat we door hypnose jouw koolhydraat en suikerbehoefte gaan veranderen zal dit afkicken veel makkelijker voor je worden. Ook krijg je uitleg over de eerste week. Wat ga je eten (veel, absoluut geen honger lijden!) hoe past dit in je gezin? Wat doe je met wisselende diensten?

Na een week is het tijd voor de tweede sessie. We kijken naar je zwakke momenten en gaan deze aanpassen in hypnose. Ook gaan we je zoetbehoefte nog meer aanpassen in je onderbewustzijn. En natuurlijk bespreken we het menu voor de tweede week.

Weer een week later is het tijd voor je derde sessie. Tijdens deze sessie worden al je overtuigingen en belemmeringen weg gehaald welke op onbewust niveau er voor kunnen zorgen dat je niet afvalt. Het weekmenu voor week 3 wordt ook besproken en je kan weer al je vragen kwijt.

In de vierde week krijg je een sessie gericht op je toekomst. Tijdens deze sessie printen we jouw streefgewicht diep in je onderbewustzijn zodat je zeker weet dat je het gaat halen. Je krijgt weer je menu mee en nog veel meer recepten zodat je na deze week precies weet waar je op moet letten en hoe je simpel heerlijke voedzame maaltijden kan maken.

Een maand later is het tijd voor je vijfde sessie. We kijken hoe het met je gaat en tegen welke obstakels je bent opgelopen. Deze nemen we mee in de hypnose om voorgoed te tackelen!

Boek je Sessie!

Meer informatie over het LifeStyle pakket

Wil je meer informatie over het LifeStyle-pakket of over hypnose in het algemeen? Misschien ben je benieuwd of hypnose wel bij jouw werkt of hoe hypnose nu eigenlijk voelt. Hypnotherapie Maas en Waal beantwoord graag al jouw vragen! Klik hier om contact op te nemen.

Boek je Sessie!