Wil je voorgoed stoppen met je snaai verslaving?

Probeer je zo gezond mogelijk te eten maar heb jij toch vaak last van een middagdipje waardoor je iets moet eten? Snaai je vaak al terwijl je aan het eten koken bent? En heb je een paar uur na de maaltijd alweer trek in iets zoets of juist in chips? Kan jij niet stoppen na 1 koekje of ga je snaaien als je alleen thuis bent? Kan je niet tv kijken zonder iets te eten? Je doet zo je best om gezond te eten en toch grijp je telkens weer naar de (ongezonde) tussendoortjes. Door je naaigedrag ben je toch enkele kilo’s te zwaar. Je probeert wel eens het roer om te gooien maar lang hou je die nieuwe gewoontes niet vol.

Het Anti-Snaaipakket helpt je om van je snaaibuiien af te komen!

Gratis kennismakingsgesprek

Anti-Snaai Hypnose Pakket

Of het nu om roken, te veel snoepen of tandenknarsen gaat, het is heel lastig om van een gewoonte of verslaving af te komen. Zelfs al weet je dat het ongezond voor je is. Het probleem is dat gewoontes zitten opgeslagen in je onderbewustzijn. En dat je onderbewustzijn er een positieve associatie aan heeft gekoppeld bijvoorbeeld van roken word je rustig en snoepen helpt tegen verdriet. Het geeft je dan even op dat moment een goed gevoel.

Wanneer jij je rot voelt heb je chocolade “verdient” omdat jij je daarna even weer wat beter voelt. En wanneer je alleen voor de tv zit heb je het met een zak chips plots veel gezelliger, je voelt je even niet meer zo eenzaam! Wanneer deze positieve associaties eenmaal in je onderbewustzijn zitten dan is het heel moeilijk om niet toe geven aan de drang! Eigenlijk ben je continue in gevecht met jezelf.

Het Anti-snaai-pakket van Hypnotherapie Maas en Waal is gebaseerd op hypnose. Met behulp van hypnose kan je namelijk wél doordringen tot je onderbewustzijn en zo ongezonde associaties voor altijd te veranderen of eruit te halen.

Anti-Snaai Pakket

  • Last van snaai momenten?

  • Ben je een paar kilo te zwaar?

  • Na 2 sessies verlost van je snaaigewoonte

  • Sessie duurt 90 minuten

  • Bonus! Inclusief ondersteunende thuishypnose twv €34,95

  • Bonus! Inclusief ondersteuning per whatsapp of e-mail

  • Boek het pakket voor slechts € 269,-

Boek je Sessie!

Door Hypnose communiceren met je onderbewustzijn

Wist je dat je 90% onbewust doet? Gelukkig maar want als je overal over moest nadenken werd je gek.. Het onderbewustzijn stuurt je gewoontes aan, je emoties en je handelen. Vaak doe je al iets voordat je erover hebt nagedacht…macht der gewoonte … Het is erg lastig om bewust door te dringen tot je onderbewustzijn. Dit kan echter wel door Hypnose.

Hypnose is niet eng, al eeuwenoud en er iets niets magisch aan. Het is een natuurlijke staat van je lichaam en geest. Ken je dat, dat je even op je telefoon zit en helemaal opgaat in bijvoorbeeld Instagram? Dat iemand dan wat aan je vraagt en je zonder nadenken iets van ja of nee bromt, zonder dat je je er van bewust bent wat diegene nu eigelijk vroeg? Dat is een hypnotische staat. Je kritische geest was even weg! Hypnose is dus een natuurlijke staat waarin jij meerdere keren per dag verblijft zonder dat je het door hebt! Tijdens deze hypnotische staat is je kritische geest even weg en staat je onderbewustzijn open voor suggesties en veranderingen. De hypnotiseur brengt jouw in een natuurlijke hypnotische staat en verteld jouw onderbewustzijn de gewenste suggesties zodat er daadwerkelijk en blijvend iets in je onderbewustzijn verandert.

Boek je Sessie!

“Stop voorgoed met snaaien met het Anti-Snaai Pakket”

Het Anti-snaai pakket is een volledig pakket om jou van het ongewenste snaaien af te helpen. Het bevat twee hypnose-sessies en als bonus ondersteunende thuissessies.

Tijdens de eerste sessie gaan we al jouw snaai gewoontes aanpakken en veranderen we op deze manier jouw behoeftes. Vaak merk je na de eerste sessie al dat je minder tussendoortjes gaat eten en als je ze pakt dat het je helemaal niet meer zo lekker smaakt.

Na 3 weken is het tijd voor de tweede sessie. Hier leer ik jouw een unieke techniek aan die er voor zorgt dat je snaai-zin in een minuut helemaal verdwijnt. Deze techniek kan je overal toepassen zonder dat iemand het merkt! Dus ook op feestjes of tijdens een etentje kom jij niet meer in de verleiding om toch meer te eten dan goed voor je is! Ook zorgen we ervoor dat de nieuwe gezonde gewoonte om niet meer te snaaien diep in je onderbewustzijn wordt verankerd.

Met de thuissessie wordt dit nog eens extra ondersteund!

Boek je Sessie!

Meer informatie over het anti snaai-pakket

Wil je meer informatie over het Anti Snaai-pakket of over hypnose in het algemeen? Misschien ben je benieuwd of hypnose wel bij jouw werkt of hoe hypnose nu eigenlijk voelt. Hypnotherapie Maas en Waal beantwoord graag al jouw vragen! Klik hier om contact op te nemen.

Boek je Sessie!