Zit jouw lichaam jou ook in de weg?

Heb je alle diëten al geprobeerd en lijkt niks te werken? Baal je er ook zo van dat je niet zomaar een kleding winkel kan binnen stappen? en durf je haast niet meer naar je zelf te kijken in een fullsize spiegel?

 Er zijn slechts twee manieren om je leven te leven. Een daarvan is alsof niets een wonder is. De andere is alsof alles een wonder is. – Albert Einstein

Laten wij samen het wonder ontdekken! Tijdens het eerste coach gesprek stellen wij jou doelgewicht vast en maken we de afspraak dat we samen dit wonder gaan beleven! Tijdens de  intensieve reeks van 4 sessies over minimaal 28 dagen, zorg ik ervoor dat jouw onderbewustzijn alle nodige veranderingen aanvaardt. Je wordt daarbij ondersteund met op maat gemaakte geluidsbestanden, een werkboek en een zeer strikte opvolging. Ik coach jou naar jouw nieuwe levensstijl ! Mijn begeleiding houdt niet op bij de vier sessies, nee ook in moeilijke momenten of juist in geluksmomenten ben ik er voor je.

Want je zal merken, gedurende de 6 weken dat het traject duurt, niet alleen je gewicht wordt anders, ook jij veranderd!!  Jij wordt weer de regisseur van je eigen leven.  Eindelijk ben je verlost van dat “stemmetje” in je hoofd wat jou opdracht geeft om toch weer naar eten te grijpen, ook als je het niet wil. Je zal sterker worden, meer zelfvertrouwen en krachtiger als voorheen.  De virtuele maagband is niet geschikt voor iedereen. Wanneer jij een  BMI hebt van 30 of hoger hebt dan is de Virtuele maagband voor jou bedoeld!

Nog niet overtuigd?

Ok dan even wat harde feiten: Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers! Geen lichamelijke risico’s en geen lange wachtlijsten.

Wanneer begint jouw nieuwe leven??