Mirna:
Na een heftige periode was ik in een vicieuze cirkel beland van verdriet waarvan ikzelf het gevoel had er niet alleen uit te komen. Ik ben wel eerder wat zwaarder geweest en deed het dan rustig aan, maar nu ervoer ik veel vaker echt een conflict met mezelf en voelde me met de dag zwaarder worden en dichtslibben. Ook maakte het me erg onzeker dat ik met mezelf afsprak te lijnen, om vervolgens toch diezelfde dag nog twee keer te vaak de koelkast in te duiken, toch te kiezen voor een café latte ipv thee en mezelf op aangeboden koekjes gretig ja te horen zeggen. Dat kan een keertje, maar toch zeker niet elke dag? En die groeiende onzekerheid versterkte die vicieuze cirkel juist weer. Ik wist dat ik hulp nodig had en kwam uit op Sarina de Klerk van Hypnotherapie Maas en Waal. Wat ik las sprak me aan. Ik verifieerde eerdere reviews en besloot het erop te wagen. Zo doorgaan was geen optie. Wel had ik me ondertussen ingeschreven bij een sportschool, maar zou dit niet een donatie aan de sportschoolhouder worden? Eenmaal bij Sarina was ik best nerveus, ik schaamde me en was ook sceptisch: beelden van Rasta Rostelli in zijn paarse mantel met sterren, dat kaliber. Maar Sarina stelde me gerust zoals ook haar informatie op internet had gedaan.
Sarina heeft een hele fijne praktijkruimte in een prachtige landelijke omgeving tussen Arnhem en Nijmegen. Terwijl ik wat nerveus binnenkwam, stelde zij mij erg op mijn gemak en legde helder uit wat hypnose wel en niet is. Pas toen ik gerust was begon Sarina met de echte intake waarin zij hele verhelderende vragen stelde en daarin ook erg grondig was. De hypnose sessie zelf was heel rustgevend en prettig. Een onvergelijkbare ervaring. Waarschijnlijk voor elk mens ook weer anders, waarin dan ook juist de kracht schuilt volgens mij. Resultaat nu na anderhalve week is dat ik werkelijk veel meer focus ervaar, dat ik ook weer meer energie begin te krijgen en dat komt mede omdat er onverwacht ook behoorlijk wat oud zeer opgelost lijkt. Ik ben gewoon echt weer veel helderder in mijn hoofd, heb weer grip op mijn emoties, kies weer gewoon voor lekker en gezond eten en geef de instructeurs op de sportschool weer echt wat te doen voor de kost. Ik ben weer een blijer mens. Dankjewel Sarina.

Jeffrey: sinds 2011 nooit meer zo mezelf geweest als nu!!

 vandaag voor de tweede keer bij Sarina de Klerk geweest voor mijn behandeling. sinds 2011 begonnen mijn problemen. Ik raakte ik in een burn-out en had veel prive problemen waardoor ik mezelf kwijt raakte. ik werd steeds depressiever, emotioneler en was niet meer spontaan en behulpzaam als daarvoor. mijn relatie ging hierdoor kapot. Ik was nors en alleen maar met mezelf bezig. mijn sociale leven ging kapot. Op advies van mijn zus kwam ik bij Sarina terecht.

Al direct na mijn eerste sessie 3 weken geleden stond ik perplex!
Ik was vrolijk en kende geen irritaties meer als ik op de weg was. Spontaan hielp ik mensen en reageerde weer als vroeger. ik geniet hier zo van dat ik het eigenlijk niet kon geloven maar het is werkelijk waar. de behandeling van Sarina adviseer ik iedereen. Hoop dat dit gevoel nog lang zal voortgaan. Top Sarina! Bedankt.