Over Sarina de Klerk

 

Weet jij de overeenkomst tussen een verslaggeefster, een bladmanager en een hypnotherapeute???

Veel mensen vragen zich af hoe ik er bij ben gekomen om hypnotherapeut te worden. Hiervoor was ik werkzaam als verslaggeefster en bladmanager, totaal iets anders zou je zo denken…. Maar is dat wel zo??

Ik neem jullie mee naar het begin, daar waar de basis is gelegd voor mijn verdere loopbaan en dan moet ik beginnen bij  Web FM de lokale omroep des tijds van Maas en Waal. Bij WebFM kreeg ik alle kansen om mijzelf te ontwikkelen en te ontdekken. Interviews, persgesprekken, tv programma en verslaggeving, ik heb het allemaal gedaan. De skills die ik toen leerde gebruik ik nu ook tijdens hypnotherapie. Het is namelijk belangrijk om de juiste vragen te stellen om zo er achter te komen wat de beste versie is van jezelf Een ander sterk punt is dat ik door al mijn ervaring a la minute jou verhaal kan maken van hetgeen wat jij mij verteld, zodat de hypnose nog dieper gaat.

Na WebFM ging ik als bladmanager aan de slag bij BusinessMedia4all.

Bij BusinessMedia4all leerde ik te luisteren naar de klant, wat wil de klant bereiken met zijn of haar reclame uiting, ik leerde meedenken met de klant om zo het doel te bereiken. En ook dat neem ik nu mee in de hypnotherapie. Wat wil jij als cliënt en hoe kunnen wij dat op de meest snelle en effectieve manier bereiken.

Door al deze ervaringen ben ik geworden tot wie ik nu ben, een hypnotherapeut met hart en passie voor jou!

Hypnotherapie Maas & Waal is onder de naam Hypnose Centrum Arnhem verbonden aan Hypnose Centrum Nederland. Door deze samenwerking kunt u er van uitgaan dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen op het gebied van directe hypnose.