Maas & Waal Topfit 
 Uniek in Maas & Waal
"Gezonde leefstijl Garantie" 
Hoe werkt de  GARANTIE ?
 WIL JIJ IN AANMERKING KOMEN VOOR DE UNIEKE GARANTIE? DAT KAN! HET ENIGE WAT JE DAN MOET DOEN IS DAGELIJKS EEN EETDAGBOEK BIJ HOUDEN EN DIT ELKE WEEK AAN MIJ STUREN. BLIJKT DAT JIJ NA 4 WEKEN NIET BENT AFGEVALLEN, DAN KRIJG JIJ JE GELD TERUG .
Veel Gestelde vragen 
Wat krijg ik als ik mee doe
  • Elke week een boodschappenlijst  en de uitgebreide weekmenu's in een beveiligde leeromgeving.
  •  Alternatieven aangereikt wanneer je iets niet lust of een allergie hebt.
  • Krachtige thuishypnose voor blijvende gedragsverandering 
  • Tips voor de feestdagen
  • Hoe kan jij zonder zorgen uiteten
  • Ontdek wat je kan eten tijdens een feestje zonder dat je aankomt.   
  • Support via facebook, whatsapp, mail en bij mij in de praktijk 
Hoe kan ik het beste starten? 
In principe kun je gewoon starten met Maas & Waal Topfit. Effectief en gezond beginnen met deze aanpak kun je het beste doen met de weekmenu’s De meeste mensen volgen de menu’s twee keer, dus 8 weken.
In de eerste 4 tot 8 weken leert je lichaam effectief gebruik te maken van een vetverbranding. Daar wordt het steeds beter in en dat kan jou veel gezondheidswinst opleveren. Je leert in die eerste weken precies hoe je het aanpakt en daarna kun je je eigen menu samenstellen, of verder gaan met de speciale weekmenu's.
Wat heb ik nog meer nodig voor de start?
Je ontvangt van te voren een boodschappenlijst met daarop alle producten die je nodig hebt. Dit zijn producten die je gewoon bij de supermarkt kan kopen. Je gezin kan gewoon met je mee-eten. 
Wat ga ik eten? 
Puur eten, vol groentes met de juiste hoeveelheden groenten, vetten en eiwitten. Je hoeft geen calorie te tellen of macro's te berekenen. Puur eten houdt ook in zo min mogelijk suiker. Je gaat dus afkicken van jouw suikerverslaving! Daar kan je de eerste week wat last van krijgen, hoofdpijn, kramp in je benen en een grieperig gevoel. Maar na die eerste week zal je beloond worden door je lijf met een energiek gevoel en de kilo's zal je snel minder zien worden. 
Vet is toch ongezond? 
Nee! Juist niet, mits je gezonde vetten tot je neemt. Het is zelfs zo dat het ‘eet minder vet’ advies niet alleen onjuist was maar inmiddels ook veel mensen ziek en dik heeft gemaakt. Gelukkig kun je jezelf ook weer gezond eten door precies het omgekeerde te doen! “Vetten uit natuurlijke voeding zijn totaal niet ongezond, dat is ons ten onrechte verteld” zo vertelt ook arts Hans Kuijk van het project Gezond dorp Leende. De adviezen om te minderen met (verzadigd) vet kloppen dus niet en leiden juist af van de echte boosdoeners die stilletjes en ongestoord steeds meer slachtoffers maken: De suikers oftewel de koolhydraten. 
Hoe krijg ik support? 
Je kan je aanmelden bij de besloten Facebook groep waar je alle vragen kan stellen. Hier zal ik iedere dag te vinden zijn en ook geregeld Live support geven. Ook kan jij je aanmelden voor ondersteunende whatsapps groepje of je kan mij via de mail bereiken. Liever een-op-een contact? dan ben je welkom in mijn praktijk! 
Hoe werkt de thuishypnose? 
De thuishypnose zorgt er voor dat jouw behoefte aan ongezond eten (lees suikers, verkeerde vetten of grote hoeveelheden) snel uit je systeem verdwijnen. Je krijgt dus een gezonde levensstijl zowel bewust als onbewust! Dit is een enorme krachtige methode die jouw echt een boost zal geven. Je luistert de hypnose thuis terwijl je relaxed op de bank ligt. 3x per week er naar luisteren zal al zeer snel effect geven. Wanneer je besluit mee te doen aan het programma krijg je de hypnose automatisch toegestuurd.
Hoe gaat het na 4 weken verder? 
Na 4 weken kan jezelf besluiten of je verder wilt met de begeleiding en weekmenu's of dat je zelf inmiddels je menu's kan samenstellen. Uiteraard zullen wij jou hierbij helpen en adviseren. 
Deze disclaimer heeft betrekking op alle informatie en adviezen die Hypnotherapie Maas&Waal publiceert op deze website,  via facebook, de facebook SUPPORT GROEP en via email!
Resultaten/veranderingen door een Maas&Waal Topfit aanpak zijn niet gegarandeerd gelijk, maar per persoon verschillend en met name afhankelijk van op welke manier en hoe consequent de adviezen worden uitgevoerd.
De informatie en menu’s op mijn website  zijn mede gebaseerd op mijn jarenlange ervaring , de inzichten van The newn Food, Gezond Dorp, Alsmede op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen.
Ik doe mijn uiterste best om de informatie zo goed en duidelijk mogelijk te publiceren. Desalniettemin is het gebruik van alle informatie op eigen risico. Dit geldt ook voor adviezen via facebook, de facebook SUPPORT groep en email.
De medewerkers van Hypnotherapie Maas & Waal en beheerders van de Facebook SUPPORT groep zijn gespecialiseerd in gezonde voeding, maar geen artsen. Zij stellen geen diagnoses en vervangen niet de normale consulten met je eigen arts. Eventueel afbouwen van medicatie doe je ALTIJD in overleg met je eigen arts/behandelaar.
EFFECT BIJ DIABETES
Het positieve effect op je gezondheid kan enorm zijn. Heb je diabetes en gebruik je medicatie, dan is het van groot belang om je specialist tijdig te informeren dat je hiermee gaat starten en samen een plan te maken hoe je je medicatie gaat afbouwen. Want al na een dag zullen je bloedsuikers dalen, waardoor al heel snel minder medicatie nodig is. Houd contact met je arts!
Bouw je medicatie altijd af in overleg met je huisarts of specialist!
Bij enige twijfel over je gezondheid adviseer ik om een arts te raadplegen. De informatie van Hypnotherapie Maas & Waal is niet bedoeld voor eigen diagnose. Het gaat over een ándere manier van eten die kán bijdragen aan je gezondheid.
Op de website van Maas & Waal Topfit vind je een standaardbrief met uitleg over deze aanpak voor je arts specialist.
Op de inhoud van alle materiaal is auteursrecht van toepassing, en alle rechten zijn voorbehouden. De inhoud mag niet zonder mijn schriftelijke toestemming worden gekopieerd of gebruikt voor welke doeleinden dan ook.

Disclaimer | Terms | Support
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..