hooikoorts, hypnose

DE GOUDEN TIP hoe jij van je hooikoorts af kan komen.

Ja hoor is de winter eindelijk voorbij, gaat het zonnetje voorzichtig weer schijnen, krijg jij last van hooikoorts. Dag lekker lente gevoel!! In plaats dat je geniet van de natuur die weer gaat groeien en bloeien loop jij snotterend, met rode ogen rond. En het lijkt wel elk jaar erger te worden.

Het kan je plezier in lekker buiten zijn danig verpesten, sterker nog, het kan je zelfs steeds meer belemmeren om iets te ondernemen.

Herkenbaar? Je bent niet de enige! Zo’n 10 tot 15% van de Nederlanders hebben in meer of mindere mate last van hooikoorts.

Dus gaan we naar de dokter, slikken we pilletjes tegen hooikoorts, sommige nemen zelfs injecties om de maanden door te komen, maar eigenlijk wil je gewoon weer vrij kunnen zijn.

Zonder na te denken naar buiten kunnen lopen, in de auto zitten en gewoon de airco aan kunnen zetten.  Lekker picknicken op een mooie lentedag of gewoon een fietstochtje door het bos maken.

Ja, ja Sarina, heel leuk geschreven hoor ik je denken, maar hoe kom ik van mijn hooikoorts af?

Om van je hooikoorts af te komen moet je eerst weten hoe hooikoorts is ontstaan.

Bij een normaal- en gezond lichaam vinden er geen allergische reacties plaats op stoffen die in de natuur voorkomen. Op de een of andere wijze heeft er zich iets voorgedaan waardoor er een overgevoeligheid is voor pollen/stuifmeel.

Het immuunsysteem werkt niet op de manier zoals het hoort.

Wanneer je dus blijvend van je hooikoorts af wil komen moet jou immuunsysteem dus weten dat het niet allergisch hoeft te reageren.

Met behulp van hypnose kan je het immuunsysteem opnieuw aanleren hoe het zich dient te gedragen.

Klinkt dat nog een beetje vaag voor jou? Lees dan eens het verhaal van Annelies.

Annelies onderging vorig jaar een hypnose tegen hooikoorts met een heel mooi resultaat.

Begin april heb ik een sessie gevolgd ivm heftige hooikoortsklachten. Ik had last van veel niezen, jeukende ogen, jeukend gehemelte, moeheid, slecht slapen, griepgevoel….
Ik hoorde dat hypnotherapie je van de klachten af kan helpen.
Eigenlijk ben ik vrij nuchter en twijfelde of dit wel voor mij zou werken. Toch leek het me zeker de moeite waard, omdat ik geen medicijnen en pillen meer wil en er gewoon helemaal vanaf wilde zijn.
Gelukkig kon ik snel een afspraak maken. Ik heb me er aan over gegeven, omdat ze zo snel tijd voor me had gemaakt. En ben zo fijn geholpen, de manier waarop…vriendelijk, duidelijk, vertrouwd, deskundig, begripvol, ontspannen! De eerste klachten verdwenen de eerste dag en namen steeds verder af. Inmiddels ruim een maand verder en kan ik zeggen dat ik geen hooikoorts meer heb. Af en toe een keer niezen, is geen hooikoorts.
Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb en kan het iedereen aanraden.
Sarina super bedankt voor je snelle hulp, tijd, deskundigheid en vertrouwen!
�� Ik wens je heel veel succes met je praktijk!

Vriendelijke groet,
Annelies 

 

Om jou zo snel mogelijk van je hooikoorts af te helpen heb ik een unieke behandelmethode ontwikkeld. Ik heb zelfs zoveel vertrouwen in deze methode dat ik hiermee werk op no cure no pay basis!!

Het tarief is 397 euro voor een leven zonder hooikoorts. Hoeveel sessies je ook nodig hebt daarvoor en als het helemaal niet werkt dan hoef je het bedrag niet eens te betalen. Deal?

De unieke behandelmethode bestaat uit:

  • Zoveel sessies als nodig
  • Ondersteunende mp3 bestand
  • Speciale olie om nog dieper tot het onderbewustzijn door te dringen

Bel voor meer informatie 06-525 488 60