Wat iedereen zou moeten weten over de virtuele maagband

 

Met afschuw heb ik afgelopen week gekeken naar het programma Verminkt op RTL4. Een maagband die verkeert werd geplaatst, verwoeste het leven van Chantal.

Naast afschuw riep het ook verontwaardiging bij mij op. Het is zo jammer dat veel mensen niet weten dat een operatie niet nodig is.  Het is niet nodig om in een gezond lichaam te gaan snijden,  er zijn andere methodes die net zo krachtig zijn, waarmee je evenveel afvalt zoals de virtuele maagband.

Dit is namelijk  oplossing voor mensen met obesitas. Je hebt dan namelijk wel de voordelen maar niet de nadelen  van een maagband. Klinkt dit te mooi om waar te zijn?? een beetje hocus pocus misschien???

Ok dan laat ik je nu wat cijfers zien die misschien tot de verbeelding spreken….

Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers!

 

Je vraagt nu misschien af hoe het nu in zijn werk gaat zo’n virtuele maagband en of het iets voor jou zou zijn.

Daarom organiseer ik dinsdag 6 juni  3 exclusieve events. In kleine groepjes van maximaal 4 personen leg ik precies uit hoe de virtuele maagband werkt en hoe het traject verloopt en welke begeleiding jij van mij mag verwachten. Ook kan je al je vragen bij mij kwijt en kunnen we eventueel samen een datum inplannen voor het begin van jou nieuwe, gezonde leven!

De tijden van de events op 6 juni zijn: 09.30 uur, 1400 uur en 1930 uur

Mis dit exclusieve event niet  reserveer nu je stoel. stuur een mail met daarin je naam en voorkeurstijd naar sarina@hypnotherapiemaasenwaal.nl , natuurlijk kan je mij ook altijd bellen voor meer informatie